Toate drepturile pentru elementele grafice de design (logo, imagine de fundal, desene) aparțin autorului și au fost create special pentru acest blog de către Oana Rădoi, graphic designer. Acestea nu pot fi folosite fără acordul în scris al autorului blogului.

Fotografiile sunt proprietate intelectuală a autorului blogului (cu excepția cazurilor în care se menționează sursa externă) și nu pot fi folosite fără acordul scris al acestuia.

Adresa atașată formularului de contact este folosită doar pentru a lua legătura cu autorul blogului și nu este înscrisă în nicio listă de abonare. Încălcarea acestei condiții și abuzul vor fi reclamate autorităților competente. Legislația din România interzice abuzul de tip spam și preluarea datelor personale fără acordul persoanelor. Abuzul va fi reclamat și pe platformele de emarketing folosite (Mailchimp, MailPoet, SendinBlue, Aweber etc.), care, de asemenea, sancționează acest abuz.

Textele de pe blog sunt originale si provin din experiențe personale. Majoritatea rețetelor sunt creație proprie (cu excepția cazurilor în care se menționează în text sursa de inspirație). Acestea nu pot fi preluate fără acordul în scris al autorului blogului.