… a fost la fel de distractiv pentru mine care orice altă întâlnire între foodies împreună cu fetele de la Good Food.

Mâncarea a fost bună şi din belşug (sunt sigură că nu am vazut în viaţa mea atâtea tartine cu pateu la un loc), iar atmosfera caldă şi perfectă pentru o zi de toamnă petrecută în grădină la Café Verona.

A fost plăcut să revăd câteva feţe familiare, prieteni dragi, dar şi pe cei mai noi fani ai revistei, adunaţi cu toţii în jurul meselor doldora de bunătăţi.

Meniul a fost lejer, iar pe lângă tartinele cu pateu Scandia şi Rio Mare, au stat ţanţoşe platouri cu salate consistente şi sandivciuri italieneşti (făcute cu pâinea cea mai bună din oraş – de la Pain Plaisir). Pe mine m-au cucerit deserturile pregătite de Georgiana, care de altfel sunt chiar foarte uşor de făcut. Adică ce poate fi mai simplu decât să asamblezi un platou cu fructe, ricotta şi miere? Iar cheesecake-ul la pahar a fost piesa de rezistenţă (mai vreau, mai vreau, mai vreau!)

Dar pe lângă mâncare, compania contează foarte mult. M-am distrat cu Oana ungând nenumărate tartine cu pateu de ton şi somon, am consolat-o pe Georgiana când am descoperit micul dezastru cu fructele de pădure, am tocat legume cot la cot cu Marius, un bucătar tânăr şi foarte talentat, apoi am râs cu Mazi ca în vremurile bune. În plus, m-am bucurat să fac cunoştinţă cu Laura, cea care ne-a pregatit muuuulte smoothies delicioase folosind laptele vegetal de la Alpro (cu ocazia asta cred ca mi s-a pus pata pe laptele de orez).

Citeşte şi...  High on life

Fiind într-un „du-te, vino” continuu, îmi pare rău că nu am putut face poze. Aşa că te invit să arunci un ochi mai jos pentru a vedea cum a fost petrecerea şi prin ochii altora.

Pentru mai multe detalii citeşte articolul de pe Good Food, iar pentru poze vizitează galeria.