Când mă gândesc la Toàn’s, îmi vin în minte 3 lucruri: mâncare bună, program non-stop şi cel mai bun sandvici cu carne de porc pe care l-am mâncat vreodată. Toate astea chiar în buricul Bucureştiului pe bulevardul Magheru. Şi, dacă e să mă iau şi eu după cei de la Lonely Planet, sandviciul Banh Mi este cel mai bun street food din lume (pe bune, uită de şaorma – de cea de la noi cel puţin). Satisface gustul oricărui amator de picanterii culinare şi aromele se împacă foarte bine. Dacă nu ai gustat niciodată coriandru proaspăt, n-ar fi rău să-l încerci pentru prima oară într-o astfel de combinaţie.

Pe lângă minunatul Banh Mi, savurat într-o duminică dimineaţă la ora 7 (v-am zis că e non-stop, da?), am sorbit cu poftă şi o cafea vietnameză îndulcită cu lapte condensat adevărat, nu cum e cel din supermarket. Nici nu am avut nevoie de zahăr.

Totuşi se pare că adevărata mea slăbiciune de la Toàn’s sunt tăieţeii cu pui. Se topesc în gură, sunt foarte aromaţi şi carnea este incredibil de fragedă. Un minus la acest preparat este sosul de soia servit alături care mi s-a părut foarte sărat. Poate o variantă cu un conţinut scăzut de sodiu ar fi mers mai bine.

Citeşte şi...  Galaţi - în experienţe culinare

Desigur, nici vegetarienii nu au fost uitaţi pentru că minunaţii tăieţei se prezintă şi în varianta cu legume. Alte preparate vegetariene pe care le poţi degusta aici sunt orezul cu legume şi mâncarea de bambus (pe cea din urmă încă nu am încercat-o. dar nu au intrat zilele în sac).

O veste bună pentru cei care lucrează sau locuiesc în zonele Universitate, Romana şi Victoriei este că Toàn’s  livrează bunătăţile vietnameze cu cea mai şic bicicletă pe care ai văzut-o vreodată.
Din acest punct de vedere, norocul mi-a zâmbit şi mie pentru că în curând voi avea biroul ffff aproape de locul cu pricina şi de abia aştept să încerc noile preparate apărute în meniul lor. Urmăreşte şi tu pagina lor de facebook pentru mai multe detalii şi pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi adăugate în meniu.

Dacă nu te-am convins încă, ţine minte că, la fel ca micul blog, şi Toàn’s contient beacoup d’amour.