Ştiu că m-am lenevit cu scrisul şi cu gatitul, dar urmează sărbătorile de iarnă cu vacanţa aferentă şi voi reveni în forţă.

Pentru că a început şi luna mea preferată, mi-am permis să mă las purtată de vise şi gânduri care m-au făcut să-mi aduc aminte de un locşor tare drăguţ.

Pe un deal spre Poiana Braşov am descoperit într-una din excursiile mele o ceainărie foarte micuţă, intimă, potrivită pentru serile când ai chef să leneveşti într-un loc cu o privelişte minunată.

Ceainăria Open Heart este foarte primitoare mai ales prin decorul său interior care creează o atmosferă foarte caldă. Aici poţi alege dintr-o grămadă de sortimente de ceaiuri aromate, care vin împreună cu bucăţele de turtă dulce umplute cu gem, la un preţ foarte accesibil (7lei).

Îmi place să poposesc în ceainării şi am câteva favorite în Bucureşti fără să fac mari diferenţieri între ele. Majoritatea sunt mobilate în ton cu produsele pe care le oferă, au saloane frumoase, atmosferă caldă şi sunt inundate de parfumul ceaiurilor aromate. Dar la Open Heart o experienţă aparent banală, s-a transformat într-un răsfăţ total. Nu ştiu de ce. Probabil priveliştea a fost de vină.

De abia aştept să vină iarna şi să mai fac o mică excursie în Braşov. Ce poate fi mai romantic decât să savurezi o ceaşcă de ceai fierbinte şi să priveşti munţii acoperiţi de zăpadă?